Codra Medical
 
Home | Galerija | Kontakt
 
Codra Medical Codra Medical Codra Medical Codra Medical Codra Medical Codra Medical Codra Medical
Codra Medical Codra Medical Codra Medical Codra Medical Codra Medical Codra Medical Codra Medical Codra Medical

psihologija

codracodra64 multislajsni skener, trenutno najsavremeniji medicinski aparat na svijetu, na potpuno bezbolan I bezbijedan nacin, bez posebne pripreme, za svega nekoliko sekundi daje jasnu I preciznu sliku svakog organa. Dobijena slika moze da se rotira I gleda odgovarajuci presjek iz bilo kog ugla. Ovo cudo savremene medicinske tehnologije moze da odvaja krvne sudove od ostalih struktura , tkiva I organa, cime se dobija jasna slika, do najsitnijih detalja, onoga sto je potrebno dijagnostikovati.

Ovaj skener ima mogućnost, da na neinvazivan , potpuno bezbijedan način, bez uvodjenja katetera I bilo kakvih instrumenata u tijelo pacijenta, za samo nekoliko sekundi prikaže stanje krvnih sudova srca , mozga i ostalih organa.

Na potpuno bezbijedan i bezbolan način na ovom aparatu se može uraditi multislajsna skenerska koronarografija, i tako steći jasan uvid u postojanje suzenja krvnih sudova srca, koja su odgovorna za nastanak angine pectoris I infarkta miokarda. U koliko se ovim pregledom ne nadju znacajna suzenja krvnih sudova srca, pacijent nema potrebu za daljom invazivnom koronarografijom, koja, kao I svaka invazivna metoda, nosi I izvjesni rizik. A u koliko se znacajno suzenje nadje, pacijent se na vrijeme upućuje na dalji tretman (što pacijentu vrlo često spasava život)

 

multislajsni skener

64 slajsni skener na isti način vidi svaku promjenu u krvnim sudovima mozga, otkriva proširenja lumena (aneurizme) , bez invazivnih i rizičnih metoda, što prije njegove pojave nije bilo moguće.


MULTISLAJSNA SKENERSKA DIJAGNOSTIKA / pogledajte video

Neinvazivno se može odraditi i bronhoskopija, bez uvodjenja bronhoskopa, a dobija se jasna slika do najsitnijeg bronha , i tako otkriva bilo kakva promjena na njima. Na isti način se radi i kolonoskopija, pregled debelog crijeva.

Ovaj skener napravio je pravu revoluciju u medicinskoj dijagnostici. Predstavlja brzu, neškodljivu dijagnostičku metodu koja se izvodi ambulantno, a zbog svojih mogucnosti od neprocjenjivog je značaja u dijagnostici svih oblasti medicine, jer se pomocu njega, u najkraćem roku postavlja dijagnoza i počinje dalje liječenje, što doprinosi bržem i sigurnijem izliječenju.

 

multislajsni skener

HirurgijaCodracodraccccccccccCCCC

Codra Medical